Urmatorii sunt termenii unui acord legal intre dumneavoastra si Prod G.F.I. SRL, persoana juridica romana.

Utilizarea site-ului

Prin accesarea, cautarea si/sau folosirea acestui site web, confirmati ca ati citit, inteles si acceptat acesti termeni si ca respectati toate legile si regulamentele aplicabile.

Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni, nu folositi acest site web.

Acest "site" Web poate contine alte instiintari asupra proprietatii si informatii despre copyright, ai caror termeni trebuie avuti in vedere si respectati.

Informatiile din acest "site" Web ar putea contine inadvertente tehnice sau greseli de tipar.

Informatiile pot fi schimbate sau actualizate fara notificare.

Prod G.F.I. SRL poate, de asemenea, sa faca, in orice moment si fara notificare, imbunatatiri si/sau schimbari la produsele si/sau serviciile descrise in aceste informatii.

Prod G.F.I. SRL nu isi asuma nici o raspundere cu privire la corectitudinea informatiilor furnizate in acest "site" Web si folosirea acestor informatii este pe riscul utilizatorului.

Prod G.F.I. SRL nu furnizeaza nici o asigurare asupra faptului ca orice problema raportata ar putea fi rezolvata folosind oricare dintre informatiile furnizate de Prod G.F.I. SRL.

Furnizand aceste informatii, Prod G.F.I. SRL nu acorda nici o licenta pentru copyright, patente sau alte drepturi de proprietate intelectuala.

Prod G.F.I. SRL nu isi asuma nici o raspundere pentru nici un alt "site" Web pe care l-ati putea accesa prin acest "site".

Cand accesati un "site" Web neapartinand Prod G.F.I. SRL, chiar si unul care ar putea contine sigla Prod G.F.I. SRL, va rugam sa intelegeti ca acesta este independent de Prod G.F.I. SRL si ca Prod G.F.I. SRL nu are nici un control asupra continutului acelui "site" Web.

In plus, o legatura la un "site" Web neapartinand Prod G.F.I. SRL nu inseamna ca Prod G.F.I. SRL gireaza sau accepta vreo raspundere pentru continutul sau folosirea acelui "site" Web.

Depinde de dumneavoastra sa luati masuri pentru a va asigura ca orice selectati pentru folosire este lipsit de elemente ca virusi, viermi, cai troieni si alte elemente de natura distructiva.

IN NICI UN CAZ Prod G.F.I. SRL NU VA FI RASPUNZATOARE, FATA DE ORICE PARTE, PENTRU ORICARE DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, SPECIALE SAU ALTE DAUNE CONSECUTIVE SUFERITE PRIN FOLOSIREA ACESTUI "SITE" WEB SAU A ORICAREI LEGATURI LA ALTE "SITE"-URI WEB, INCLUZAND, FARA LIMITARE, ORICE PROFITURI PIERDUTE, INTRERUPERI DE AFACERI, PIERDERI DE PROGRAME SAU ALTE DATE DIN SISTEMUL DUMNEAVOASTRA, DE MANIPULARE A INFORMATIILOR ORI ALTE ASEMENEA, CHIAR DACA SUNTEM INSTIINTATI IN MOD EXPRES DESPRE POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE DAUNE.

TOATE INFORMATIILE SUNT FURNIZATE DE Prod G.F.I. SRL DOAR PE O BAZA "ASA CUM ESTE". Prod G.F.I. SRL NU FURNIZEAZA VREO DECLARATIE SAU GARANTIE, EXPRESA SAU IMPLICITA, INCLUSIV GARANTII IMPLICITE PENTRU POTRIVIREA LA UN ANUMIT SCOP, VANDABILITATE SI NEINCALCARE A UNOR DREPTURI SAU NORME.

Prod G.F.I. SRL poate oricand sa revizuiasca acesti termeni prin actualizarea acestui anunt.

Prin folosirea acestui site web, sunteti de acord sa respectati aceste revizuiri si, de aceea, trebuie sa vizitati periodic aceasta pagina pentru a lua cunostiinta de termenii actuali.

Imaginile si descrierile produselor de pe site sunt exemplificative, noi am incercat pe cat posibil sa evitam erorile.

Culorile afisate nu sunt neaparat cele reale, pot exista mici diferente.

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului este proprietatea Prod G.F.I. SRL, unele fotografii pot fi preluate de pe site-urile partenerilor nostri cu acordul lor, si sunt protejate prin Legea drepturilor de autor si prin alte legi privind dreptul de proprietate intelectuala.

Descrierile produselor apartin fie angajatilor Prod G.F.I. SRL, fie partenerilor nostri, iar raspunderea le apartine.

Incercarile de a le prelua prin orice mijloace sunt ilegale, şi in masura in care vor fi sesizate, vor fi deferite justitiei.

 

 

Mobilier de baie cu dimensiuni intre 50 si 70 cm - Mobilier de baie cu dimensiuni incepand de la 80 cm 

Dulapuri si corpuri suspendate de baie - Print Tech - Mobila la comanda - Showroom - Noutati - Contact

© SC Prod GFI SRL - Comuna Giroc, Judetul Timis, Calea Timisoarei nr. 18A TinyMiner - RO 15923616 - J35/2766/2003 

Termeni si conditii - ANPC